tiistai 8. maaliskuuta 2016

Hyvä työpaikka luo iloisuutta

Työpaikalla on mielestäni hyvä henki ja viihtyisä työympäristö. Työnantajalla on oikein hyvä asenna. Nauttivat työtovereiden kanssa työskentelystä. Huumorikin voisi kukkia hyvässä työpaikassa. Itsekin voin sanoa, että olen todella hyvässä työoaikassa, koska tämä on viittomakielinen työpaikka niin kommunikoidaan helpommin kuin muissa työpaikoissa.

Työ on mielekästä eikä liian raskasta fyysisesti eikä henkisesti ja jotain semmoista missä mahdollisesti ainakin jollain tapaa saisi jotain valmiiksi, kaikki keskittyvät omaan työhönsä. Työskennellään usein itsenäisesti ja joskus yhtensä tiiminä tai joukkueena. Hyvä tiimityö ja toisten kunnioitus luo esimerkillisen työpaikan.

Me tuotamme tulosta, työniloa ja luottamusta ja myös tasapainoisen työuran. Joskus saattaa mennä hiukan ylitöiksikin, mutta mitäpä siitä, koska työajat ovat joustavat. Hyvässä työpaikassa menee työpäivät nopeasti, vähän kuin huomaamatta.

Työsuojelu on yhtä tärkeä kuin yhteishenki. Tyäpaikka on turvattu ja varma. Jokaisella on oikeus turvalliseen ja terveyttä vaarantamattomaan työhön. Nämä käytöstavat luovat hyvän ja asiallisen työpaikan. Osaa olla kohtelias sekä kunnioittaa muita tasa-arvoisesti. Kiroilu sekä huonot tavat tekevät epämukavan olon.

- Aki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti