perjantai 4. maaliskuuta 2016

Järjestöavustajana saanut työkokemuksia


Olen oppinut aivan paljon moni eri työtehtävä, kuten järjestötehtävistä sekä kommunikaatiopalvelujen tehtävistä että myös muista työtehtävistä, joista kaikista voin kertoa vähän millaista työtä on ollut.

Minulla on monipuolinen järjestö töistä esimerkiksi kirjoitin avustusrahan päätöksiä, tutustumassa Helsingin kuurosokeiden kerhossa ja käynyt avustamassa ohjaajaa ratsastusleirissä. Kirjoitin paljon eri kommunikaationpalvelujen materiaaleja, muokkasin kuvia selkeämmiksi ja helpommin luettevaksi.

Olin ollut tiedotuksen kanssa Tampereen messu -ja urheilukeskuksessa viime lokakuuna ja esittelin meidän yhdistystä kävijöille ja kertomaan millaista kuurosokeuden maailmaa on. Jaoin kapea haittalasit ja korvatulpat, joita varten selitin kävijöitä ymmärtämään sellaisesta näkötilanteestani. Tiedotukselta saan tarrat ja kirjeet niin laitan tarrat jäsenin kirjeille. Joskus tarkastan laskutusta ja teen kerrankin budjettia.

Opetan työkavereille viittomakieltä kahdesti joka kuukausi. Suunnittelen itse opetuksen, ja opetan perusviittomia, kuten eläimiä, kaupunkeja, maita, metroasemia, numeroita, jne.

On muita tehtäviä, joita en enää muista. Olen kuitenkin auttanut työntekijöitä jos pyytävät apua.

Aki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti